NRK P1+ Konkurranse :)

I dag var formen ikke helt på topp, feber i kroppen, så ettersom jeg hadde ordnet meg jobb til i dag, ble det ingen trening….blandet 3 kg elgfarse som måtte stekes i dag. Så jeg satte like godt i gang på morran.

Resultatet ble kjempegodt og mange store karbonader..

Det gjorde seg til middag det. 🙂

Men nå var det ikke det jeg skulle skrive om…

Når jeg holder på med mat og baking på kjøkkenet hører jeg som regel på radio. Og det gjorde jeg i dag også. Frokostradio på P1+ og plutselig var det konkurransetid; de spilte en melodi baklengs, og hvis man kjente den igjen kunne man sende sms eller sende mail.

Og når jeg hørte på den og kjente igjen «Mil etter mil», med Jan Teigen, fant jeg ut at jeg skulle sende inn svaret.

Som tenkt, så gjort.  Nå skal det sies at jeg ikke har fått med meg svaret på så mange tidligere konkurranser, så jeg var ikke forberedt på å plutselig motta en tlf fra nrk. Det viste seg at jeg hadde vunnet med rett svar, og da var et av kriteriene at man ble med og svarte på radioen for å få tilsendt krus.

Jeg kunne jo ikke si nei til det, så jeg slo av plata på komfyren og tok en pause i stekinga. Er jo ikke hver dag man kommer på radioen. 😉

Det gikk nogenlunde greit, og jeg får da bare vente på pakke i posten! 🙂

#nrk #nrkp1+ #blogg #bloggno #karbonader #elgkarbonader #konkurranse #janteigen #milettermil #radio

2 kommentarer om “NRK P1+ Konkurranse :)

    1. Takk for det Helene. Ja, det var artig det 🙂 Og karbonadene var virkelig saftige og gode 😉 Hemmeligheten er å la den ferdigeblanda farsen stå nattan over. Da får krydderet godgjort seg 🙂 Ønsker deg en fin kveld! 🙂

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..