Elgkarbonader

I går blandet jeg 3 kg med elgkjøttdeig til farse. Dermed visste jeg hva som ventet meg når jeg kom tilbake fra trening, og handling. 😉

Det var bare å rydde bort varene, få på seg forkleet og sette i gang med å steke over 4 kg farse. Det går ganske raskt. En times tid så er de ferdige, og ligger til kjøling.  De må være godt kalde før de vakumères og fryses. Så i dag blir det….ja, du gjette riktig; Elgkarbonader, kålstuing, potet og brun saus til middag. Kjempegodt med slik mat innimellom! 🙂

 

Ellers er det igjen tid for album….over halvveis på 2016 nå, så det nærmer seg. 2017 går nok raskt, for vi tar ikke lenger så mye bilder av barnebarna. De har blitt så store at de sjelden sitter lenge nok i ro til av vi får klare bilder. 😉 Så jeg får bruke de som er minst uklare, så vi får noen bilder ihvertfall. 🙂

Eldstejenta på 13 nekter å bli tatt bilde av. Hun holder handa foran ansiktet, eller snur seg bort. Jaja, det er en tid for alt…heldigvis klarer mamma’n å ta bilder som hun sender meg. Er liksom koselig å se ansiktet hennes da. 😀

 

Ute er det grått i dag, og kald sno…holdt med turen til og fra treninga i dag. Kos deg og nyt lille fredagen! 🙂

 

#elg #elgkarbonader #elgkjøttdeig #kjøttdeig #farse #mat #middag #hverdag #hverdagen #blogg #album #bilder

6 kommentarer om “Elgkarbonader

  1. Jammen er du flink. Vi hadde elghakk til middag i går og jeg har litt farse i frysa som kan lages kaker av en annen dag. Så flink du er med albumene. Jeg er så på etterskudd her, så jeg må skjerpe meg. Ha en fin kveld 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..