Tempurarøre

Nå har jeg et spørsmål til dere som er flinke til å lage mat.

For en stund siden prøvde jeg meg på frityrstekt fisk. Den røra jeg fant oppskrift på da var altfor tykk. Jeg tynna den litt og den ble ganske bra. Men ikke optimal.

I dag prøvde jeg derfor en litt annen oppskrift, men for å si det mildt, så smakte det langt fra godt, og det ble ikke sprø deig.

Er det noen som har en god oppskrift som ikke kan bli annet enn vellykket? 😉

Er så kjedelig når god fisk blir «ødelagt». Vi spiste det, men begge var enige om at dette var den verste middagen jeg har lagd på lenge .

Artig å prøve litt nye ting, men veldig kjedelig når resultatet ikke svarer til forventningene .

Heldigvis er jeg ikke med i Masterchef (for dere som kjenner til det), så jeg ble ikke stemt ut enda, men mannen min ba meg gjøre det godt i stresstesten ;D

Tar gjerne i mot tips og råd fra dere. 🙂

 

#tempurarøre #frityrstekt #fisk #masterchef #oppskrift  #blogg #middag #hverdag #mislykket

8 kommentarer om “Tempurarøre

    1. frodith: Ja, vi må ha fisk. Og sei er godt som regel. Angret på at jeg ikke stekte den vanlig, men er liksom artig med forandring. 😉
      Har spist mye seibiff med løk fra frysedisken før. Men med en mann som er oppvokst med fersk fisk, så er det ikke det gan helst vil ha 🙂

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..