Cruiseskip

Når vi er her ute i Huset ved Magerøya, Hitra og Trondheimsleia, er det veldig artig når vi får med oss cruiseskip som passerer.

Vi har lastet ned en app på tlf som viser når skipene passerer, og det er veldig presist.  Natt til lørdag sjekket jeg appen, og da oppdaget jeg at jeg hadde gått glipp av 2 skip som var på vei til Trondheim. Og de hadde så og si nettopp passert.

Vel, da bestemte jeg meg for at skal de passere her igjen, skal jeg få det med meg. Som tenkt, så gjort. Jeg fulgte med på appen, og så at de skulle dra fra Trondheim, og forbi oss igjen. Håper at det ble på dag eller kveld, slik at jeg kunne få det med meg denne gangen.

Og det gjorde de. Like over kl 21:00 så jeg at de nærmet seg. Vi vet nå sånn ca hvor lang tid de bruker fra det punktet jeg så de var, og det var 20 min. Når så 15 minutter var gått, sjekket jeg appen igjen, og de nærmet seg raskt. 

Jeg tok med meg kamera og mobilen, og skyndte meg ned til kaia. Da kom Aidasol like etterpå, og jeg knipset i vei. Trodde det neste skipet ville komme 10-15 minutter etter, så jeg tenkte jeg skulle gå litt lenger oppi veien for å få med meg det. Rakk det akkurat før jeg så det kom bak trærne langt der ute.

 

 

 

Fikk noen bilder av Mein Schiff 4 også. Tar ikke mange minuttene før de har passert, men er like artig hver gang synes jeg. 😉

 

 

 

 

 

 

 

Fascinerende med disse store skipene som passerer på nært hold. Er vel noe med at jeg aldri tidligere har hatt muligheten til å se slike skip så ofte.

Det var også en en fin kveld med sol gjennom skylaget, lørdag kveld, så jeg måtte få med meg litt av det også. 🙂 

 

 

 

Håper du koser deg like mye med bildene som jeg gjorde når jeg tok dem. 🙂 

 

#cruiseskip #aidasol #meinschiff4 #trondheim #trondheimsleia #blogg #natur #foto #magerøya #hemne #gjengstøa

 

 

8 kommentarer om “Cruiseskip

  1. Flotte bilder..og sikkert gøy å stå der å se dem passere..:) Er nok mange som koser seg om bord i slike båter..men jeg vil heller se dem fra land..eller på bilder som her :)) Ha en fin kveld videre ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..