Elgkarbonader igjen

Vi hadde igjen et par kilo med elgkjøttdeig, så det var på tide å bruke det opp før vi får nytt til senhøsten. Vi bestiller elgkjøtt fra jeger på Kyrksæterøra, så når han sender melding er det bare å hente ferdigvakuumert kjøtt, både som kjøttdeig, og fine steker m.m.

Vi synes elgkjøtt er veldig godt. Det er magert, og mye god smak.

Det ble nesten 3 kilo med ferdigstekte kaker i dag, og da ble det selvfølgelig det til middag også 😉

Med kålstuing, potet og saus. Litt tyttebær og sennep ved siden av dette, og det smakte innmari godt! 🙂

 

Nå blir det avslapning, og mest sannsynlig en rolig kveld. Olav har det hektisk på jobb for tida, og jeg har også gjort en del hjemme både i går og i dag, så da er det godt med rolig kveld.

I morgen skal vi i bursdag til barnebarn, så da blir det litt mer liv i leiren tenker jeg 😉

Ønsker deg en god tirsdagskveld!

 

#elg #elgkarbonader #kålstuing #mat #blogg #hverdagen 

14 kommentarer om “Elgkarbonader igjen

  1. Namm…ser så godt ut…men..syns ofte det er litt stram smak av vilt på sånne..men har smakt flere nå i det siste..og har skjønt de er forskjellige…etter hvordan man lager dem…så disse er helt sikkert supergode! Kos deg med kvelden!

    Liker

    1. Toini: Disse smaker ikke vilt omtrent i det hele tatt. Men nå er jo jeg vant til å spise elgkjøtt.
      Tror ikke du ville kjent at det var elg om du ikke visste det og trodde du fikk «vanlige» kjøttkaker 😉

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..