Som du kunne lese i innlegget mitt i går, så var det tid for steking av elgkarbonader i dag.
Som tenkt, så gjort.
Med ca 7 kg farse, var det bare å sette i gang etter frokost.
Måtte lage en liten kake for testing også som du ser 😉
Det tok litt tid, men så ble det mange gode karbonader til slutt. Vel 70 stk. Det blir godt å finne utover vinteren 😀
Nå er middagen straks klar, selvfølgelig karbonader med potet, kålstuing og saus. Det skal bli godt! 🙂
God middag!
#elg #elgkarbonader #middag #blogg #hverdagen #kålstuing #potet
Elgkarbonader er supergodt! Så flink du er!
Ønsker deg en super dag, vakre!
Klemmmmm ❤
LikerLiker
Ei_heks: Tusen takk for det. Dessverre ble de ikke like supergode som sist, men gode likevel. 😉 Litt mindre krydra, og litt fastere enn sist…hm, kjedelig. Kan ikke være like heldig hver gang 😉
LikerLiker
så deilig:D
LikerLiker
Janne: De ble greie nok, men ikke så gode som sist 😉 Mangla litt krydder. Sånn er det når man tar det på feelingen 🙂
LikerLiker
Bra mengde det, du får krydre mens du spiser da. Litt kjedelig. Men vanskelig å beregne så store mengder.
LikerLiker
solliv: Ja, vi krydrer mens vi spiser. De var heldigvis gode, bare ikke sånn mmmm…gode som de pleier å være ;)Klem
LikerLiker
Så utrolig bra! Namnam…
LikerLiker
pensjonistgunna: 🙂
LikerLiker
De så gode ut ja…Deilig å ha i fryseren dette….Ha en god kveld!
LikerLiker
Toini: Tusen takk for det. Ha en fin kveld du også! 🙂
LikerLiker
Det så veldig deilig ut 🙂
LikerLiker
frodith: De ble gode selv om de ikke var så topp som sist 😉
LikerLiker
Fy fillern, det så godt ut! Måtte le når jeg så den lille i midten…. den pleide mamma min og spise varm… og ho begynte alltid å hikke…… hihi…. klem ❤
LikerLiker
Margrethe: Hehe…den spiste jeg også varm 😉 men hikka ikke 😀
LikerLiker