Underkjølt regn

I dag hadde jeg frisørtime kl 9.  Først gikk jeg innom butikken og pantet flasker, så fortsatte jeg til frisøren.  Jeg merket at det var glatt da jeg gikk oppover etter undergangen, og tenkte at her må jeg være forsiktig når jeg går tilbake. Litt ekkelt med litt nedoverbakke når det er så glatt.

Og jeg kunne gå på gresset ved siden av, så det skulle gå greit.

Fra butikken og til frisøren gikk jeg på gress, så over på fortauet. Det virket greit, helt til bena forsvant under meg, og jeg satt på rumpa.

Og på refleks så tar jeg meg for med høyre hånda. Tenker alltid at jeg skal klare å holde meg på bena, men ikke i dag. Der lå jeg så lang jeg var, og kjente med en gang at hånda ikke fikk det så godt. Håper bare at det ikke var så ille.

Kom meg til frisøren og mens jeg satt der, kjente jeg at hånda ble vondere og vondere. Klarte å bevege den, og mente den ikke er brukket. 

Vel hjemme beveget jeg hånda, skyndte meg å skrelle poteter, gulerøtter og stryke klær før det ble for ille vondt. Gikk ganske greit, men klarer ikke å løfte tungt eller ta i.

Ringte legevakta for å høre om jeg burde ta røntgen, men så lenge jeg kan bevege fingrene, og de ikke blir kalde, så er det mest sannsynlig ikke brudd, bare kraftig forslått.

Hun ba meg ta smertestillende og se an til i morra. Så da gjør jeg det. Har tatt smertestillende, og som dere ser, klarer jeg å skrive på tastaturet på pc.n. Går bra så lenge jeg ikke bøyer håndleddet. Det er der det er stivt og vondt kjenner jeg.

 

Er heldigvis ikke så hoven, mest stiv 

 

 

Fikk beskjed om å ha på bandasje 

Så sånn går dagan her i huset. Da jeg datt, var første tanken; Bare det som mangler nå, at jeg brekker noe og må på sykehuset også!

Blir litt lei, men det går da bra.  (tror jeg)  😉

Så, som jeg skrev i forrige innlegg HER, så burde jeg holdt senga i dag 😀

 

 

 

#fall #forstuelse #hånda #håndledd #hverdagen #blogg

20 kommentarer om “Underkjølt regn

  1. Nei og nei, så dumt da! Håper du blir fort god igjen. Ja, jeg leste gårsdagens innlegg med det samme. Så vakre bilder!!!! Gleder meg til litt rimfrost, men ikke til glatte veier. Godbedringsklem fra meg 🙂

    Liker

  2. Uff….ja nå kommer den tiden…med fare for å falle…hele tiden….gruer meg…Håper det gikk bra..men ish…krysser fingre og håndledd for at det bare er forslått…God bedring!

    Liker

  3. Isj da. Den uforutsette glatten er det værste med hele den årstiden vi går inn i, og jeg liker det ikke! Håper hånden din er bedre i morgen og at den «bare» er kraftig forslått. Ønsker deg riktig god bedring, og ta det litt pent med den hånden noen dager 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..