Snøballkasting

I dag da jeg var på vei hjem fra trening, fikk jeg se en gjeng med skoleunger som holdt på med å leke og kaste snøballer.  Men plutselig var det en som ikke lekte lenger, han lå på bakken, og holdt seg til hodet. Et par gutter lo og plaget ham med mer snø, og da måtte jeg bare gripe inn.

Orker ikke å se på at noen har det vondt, og at andre ikke ser, og forstår når nok er nok. 

 

Det var sikkert ikke meningen å treffe ansiktet, men når snøballen er hard, og det kastes hardt, så gjør det vondt.  Det har jeg erfaring med, og noe av det verste jeg visste med snøen da jeg selv gikk på skolen, var akkurat dette…

Snøballkasting og «basing» i snøen.  Du vet, når noen kommer og trykker deg ned i snøen, og måker enda mer snø oppå deg slik at du ikke får puste, du blir kald og våt.  Det var et mareritt for meg.

Så derfor sto jeg alltid langt unna den gjengen som var verst på dette.  Og etterhvert så brydde de seg ikke om meg heldigvis.

Nå gikk det fint med gutten, og ettersom læreren blåste i fløyta og det var tid for å komme seg inn, så fikk akkurat den snøballkastinga en brå slutt.

 

Det snør fortsatt ute, og jeg koser meg nå inne med diverse gjøremål.  Skal jo komme mye snø, så vi får se i løpet av helga om det blir så mye som de lover.

I går kveld var jeg jo som du kan lese her, en tur til Solsiden, og mens jeg ventet på bussen hjem, tok jeg noen bilder.  Er jo fortsatt litt julestemning med lysene der. Selv om det er slutt på jul, er det jo vinter og mørketid, så her får du noen bilder som lyser opp i mørket. Ha en fin onsdag! Klem ❤

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#snøballer #snøballkasting #snøballkrig #skoleunger #barn #vondt #snø #vinter #solsiden

 

10 kommentarer om “Snøballkasting

  1. pensjonistgunna: Ja, jeg er nok mer forsiktig med å «blande meg» når det er eldre ungodmmer, men disse var i 10-12 års alderen og ikke så langt til lærerne heller, men de var bak «haugen» så de så det ikke. Gikk nå bra 🙂 Takk!

   Liker

 1. Kjempebra du grep inn, for hos unger når det er nok stopper grensen for lek plutselig. Det er jo når det blir vondt at leken tar en ny vending.
  Basing i snøen og snøballkrig går hardt for seg.
  Kjempefine bilder du har tatt 🙂 Nå håper jeg at snøen blir liggende, for med ett ble det mye lysere ute 🙂
  Ønsker deg en kjempefin onsdag ❤ 🙂
  Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

  Liker

  1. Toril: Tusen takk for det Toril. Ja, det ble mye lysere og koseligere. Blir nok liggende en stund nå, og mer skal komme før det blir kaldt neste uke, så vi får bare forberede oss på vinter igjen 😉 Ønsker deg en fin dag! Klem ❤

   Liker

 2. Så bra at du var der da 😀 og ikke rart det dukker opp noen minner fra tid tilbake 😀 Snøen har som mye annet, sine forskjellige sider 😀

  Liker

 3. Klart vi skal gripe inn. Jeg har gjordt det samme flere ganger. Husker godt hvor ekkelt det der var med å bli most ned i snøen.
  Herlige bilder fikk du av vinteren og snø. Kos deg, her er det grønt, men litt is da.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..