Mange tanker på en fredag

Skulle tro det ikke var så mange tanker igjen etter en hel uke, men det er akkurat som om det bare kommer flere tanker, desto mer jeg tenker.

Og hva tenker jeg på da, sier du kanskje.  Jo, det skal jeg si deg er veldig mange ting. Alt fra unger som har bursdag, til kommende dager, og situasjonen min nå med arbeidstrening, og hvor veien går videre.

Da jeg ble sykmeldt for snart 2 år siden var planen at jeg skulle være i jobb ganske snart igjen. Men så måtte jeg si opp jobben jeg hadde, for det var ikke blivende sted for meg.

Men jeg skulle da få meg ny jobb før høsten og vinteren kom. Jo, det skal jeg si deg, jeg var jo absolutt ikke i form til jobb. Søkte jobber, men fikk ikke napp heller, og etterhvert kjente jeg at jeg måtte roe ned det. Så da har jeg etter det gått veien sammen med veiledere og kontaktpersoner i Nav, og de har vært helt enestående synes jeg. Men heller ikke for dem har ting vært enkelt pga min helsesituasjon disse 2 årene.

Nå er jeg jo som mange vet, på bedringens vei på både den ene og andre måten, og endelig er jeg i arbeidstrening.  Dvs. at jeg skal jobbe det jeg kjenner jeg kan jobbe, og finne ut om jeg har arbeidskapasitet til full stilling, 100 % etterhvert.

Men først har jeg mange delmål. Har klart å jobbe ca 40 % med 3 dagers jobb i uka til nå. Neste uke skal jeg prøve meg på 2 hele dager for å se hvordan det går, for deretter å øke til 50 % når jeg klarer det. Så her må jeg visst skynde meg langsomt. Jeg er jo utslitt når jeg kommer hjem, og i tillegg må jeg trene også.

Og så skal det jo gjøres litt i huset. Ja, det går fremover, sakte men sikkert…selv om jeg noen dager føler det går bakover. Det er ikke like morsomt. Hm….kroppen min spiller liksom ikke på lag lenger. Før kunne jeg jo holde på, og strekke meg både langt og lenger enn langt. Men det går liksom ikke lenger. Stopper seg selv.

Så ja, jeg er i tenkemodus for tida…hva gjør jeg, hvor går jeg. Hva med økonomien? Hva med et liv ved siden av jobb, eller uten jobb?

Har ikke kommet til noe glupt svar enda, men håper det dukker opp snart…svaret altså 😉

Jaja, sånn er nå dette livet. Og jeg har det bra tross alt jeg da. Passer på å nyte fritiden så godt jeg kan, og om jeg ikke orker så mye ved siden av, så har jeg kjæresten min, familien min, dere, blogginga, og livet!  Da er jeg veldig fornøyd og takknemlig! ❤

Ønsker deg en riktig god helg! Klem fra meg til deg 😀

20190214_133836.jpg

#tanker #livet #helg #arbeidstrening #nav

12 kommentarer om “Mange tanker på en fredag

 1. Jaa, mye tanker produsere enda flere, som om de står i kø bak hverandre 😀
  Det er helt riktig å gå fremover sakte, i det tempoet du kjenner er riktig for deg. Går det for fort kan det lett bli en smell igjen.
  Du er god til å verdsette de fine tinga i hverdagen, og det i seg selv gir livskvalitet 😉 ❤
  Vi har det koselig sammen her i bloggverden, og får mye god energi fra hverandre. Det er en av disse hverdagsskattene 😀 God kveldsklem til deg, Heidi

  Likt av 1 person

 2. Skjønner godt at du tenker og grubler ja, og det ville alle ha gjort hvis de var i din situasjon.

  Ta tiden du trenger, og ikke la deg presse, for da kan du gå på en smell.

  Du er jo så positiv og det kommer godt med ❤ 🙂

  Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg ❤ 🙂

  Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

  Likt av 1 person

  1. Tusen takk for det. Ja, jeg skal ta den tiden jeg trenger, for jeg har forstått at det ikke er så enkelt som jeg trodde. 😉
   Ønsker deg en god lørdag! Klem 🙂❤

   Liker

 3. Så bra du er positiv oppi alt dette❤
  Jeg sliter også med tanke på hvor lang tid jeg må bruke på tiden hos nav og økonomien som følger. Om noen få mndr må jeg søke om enda et år med AAP. Det blir i tilfelle det 3.året. Har kommet meg tilbake i 40% stilling. Noe mer enn det er ikke aktuelt. Nå er det bare å fortsette med det for å se om det også muligens er litt mye. Som du sier, det er jo litt viktig å ha et fungerende liv utenom arbeidsdagene også.
  Ha en fortsatt fin Lørdag 🙂

  Likt av 1 person

  1. Tusen takk for det. Jeg er på første året med AAP, så jeg har fortsatt tid heldigvis. Jeg må bare få inn i hodet at ting ikke er så enkelt som før. 😉 Lykke til til deg også. God klem med ønske om en god lørdag! 🙂❤

   Liker

 4. Tankene kommer liksom uansett hvor mye man prøver å unngå dem..hehe.. Du får prøve å ta en dag av gangen og først og fremst ha fokus på å ha små ting å glede deg over i hverdagen.. Lørdagsklem ❤

  Likt av 1 person

  1. Tusen takk for det. Ja, det er det jeg prøver på 😉 Men noen ganger så er det så mange tanker, og da må jeg få sortert litt 🙂 God klem ❤

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..